Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение GT

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение GT

Колеги, някой от вас да е оглеждал тая хубавица http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...171&f1=details и какви впечатления има от нея.........? И още един въпрос - с какво м/уболтово пространство са джантите и..........
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
    И още един въпрос - с какво м/уболтово пространство са джантите и..........
    Като на 156/147 - 5х98
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Сакън... JTS
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Пфффф къде ме намери !!!???? Какво му е на JTS? Тъкмо чета мнения тук във форума и намирам нормалните спорове..........от една страна как имало 2 автомобила фатал от друга страна пък 2 автомобила без ядове......... На кой да вярваш??? Истината е в качествената диагностика и ......... хахаха късмета!!!
        sigpic

Comment

Ааааа незнам. Аз само съм чувал
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Изглежда мн добре колицата, поне на снимки!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
              Пфффф къде ме намери !!!???? Какво му е на JTS? Тъкмо чета мнения тук във форума и намирам нормалните спорове..........от една страна как имало 2 автомобила фатал от друга страна пък 2 автомобила без ядове......... На кой да вярваш??? Истината е в качествената диагностика и ......... хахаха късмета!!!
              Вземи си ЖТС-а, ще покараш и после ще кажеш как е
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Що ми се струва, че някои искат да ми гледат сеира ........ Аз все пак днес ше я преслушам!
                sigpic

Comment

И аз не знам кое точно му е страшното толкова на жтс, обаче щом машинните инженери и конструктори на двигатели от форума казват, че не става, значи 100% е така.
                  Ако някой има да казва нещо по същество, нека го каже. Другото е спам, а човекът е тръгнал пари да дава за тази кола и има нужда от истински съвет.
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

В случая 1.9 jtdm e 100 пъти по-добър вариант..
                    AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                    Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                    AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Според мен на колегата му се кара бензин и не го интересува Jtdm, та по въпроса кое е по добро е без значение ако колата е поддържана добре и т.н.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Така, огледах въпросния автомобил и ето впечатленията ми..........
                        1. Автомобила изглежда много добре на външен вид, а и купето е в прилично състояние. Няма съдрано, износено или лепено.
                        2. Констатирах луфт на кормилната рейка.
                        3. Двигателя работеше неравномерно, поне за моите стандарти. Накарах го да я запали и изчаках да загрее до нормалните градуси, като очаквах да се нормализира, но нищо подобно не се случи. След това отново я запалих да разбера как пали на топъл двигател. Неравномерната работа продължи.
                        4. Акумулатора е тотал.
                        Това са моите скромни забележки. Може и нищо да не е, но в сравнение със моята кокона, това GT е на няколко хиляди напред, а моята е на 203000 км.
                        И да JTDM не са ми интерес!!!
                        sigpic

Comment

Може да работи неравномерно ако не е палена и карана дълго време...Защото ако все пак са и реални тия 99 000км не трябва да е така...
                          Ама всичко е преположения така че не се отказвай, продължавай да търсиш
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Тва упражнение с инжекторите съм го правил навремето с GTV-то и ми е ясен масрафа. Обаче тва с хлопащата рейка ме притеснява. Що се отнася до звука на ДВГ-то, добре беше обърнах му и на него внимани. Плътен и кефещ. В крайна сметка предпочитам да дам некой лев повече и да взема нещо наистина вардено, отколкото да се вкарвам в зоната на здрача! Благодаря за съвета!!!
                            sigpic

Comment

Хм отговорът ми не беше, че съм рециклирал (въпреки, че и т'ва ми е минало през главата), а че съм ги купувал и знам за к'ви пари става въпрос.............
                              sigpic

Comment

Working...
                              X